For corn suppliers

  Godziny skupu zbóż:

 

Od dnia 26.08.2019 roku skup rzepaku i zbóż będzie prowadzony od godz. 8:00 do godz. 16:00 tylko i wyłącznie w dni robocze.

W nadchodzącym sezonie żniwnym 2019 roku będziemy prowadzić skup zbóż konsumpcyjnych, paszowych, rzepaku, łubinu, bobiku oraz kukurydzy mokrej. 

 

 ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

 Szczegóły dotyczące skupu można uzyskać telefonicznie, e-mailem lub smsem:

Marek Kiełbasa tel. +48 94 34 55 909  tel. kom. 697 140 012; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Jacek Łukaszewicz tel. +48 94 34 55 951 tel. kom. 601 881 404; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kamil Wachowicz tel. +48 94 34 55 905 tel. kom. 607 547 103; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

W związku z obowiązkiem zawierania pisemnych umów na dostawę produktów rolnych i grożącymi sankcjami finansowymi za niedotrzymanie tego wymogu, prosimy o udzielenie pełnomocnictwa osobie realizującej dostawę ( np. kierowcy) w „ otwartym skupie” w imieniu producenta.
Wszystkich dostawców  Uprzejmie prosimy o dostarczenie poniższych oświadczeń do Działu surowcowego – osobiście, pocztą, e-mailem – przed rozpoczęciem dostaw;

Oświadczenie  RR lub VAT – wymagane od nowych dostawców lub od dotychczasowych w przypadku wystąpienia zmian danych;

Oświadczenie ISO – wymagane corocznie od wszystkich dostawców;

Oświadczenie „cross compliance” – wymagane corocznie od dostawców zbóż przemysłowych- paszowych i rzepaku;

Weterynaryjny numer identyfikacyjny – wymagane jednokrotne złożenie zaświadczenia o jego posiadaniu przez wszystkich.

Pełnomocnictwo - wymagane przy każdej dostawie, gdy nie ma podpisanej umowy skupu, kontraktacji.

Klauzula informacyjna - zbieranie danych od osoby

Obowiązujący system organizacji skupu, pobierz załącznik, aby poznać szczegóły:

 

Attachments:
Download this file (Organizacja skupu 2019.pdf)Organizacja skupu 2019.pdf476 Kb