Yellow cake of pearl barley from Stoisław Mills

 Godziny skupu zbóż:

Skup rzepaku i zbóż jest prowadzony od godz. 8:00 do godz. 16:00 tylko i wyłącznie w dni robocze.

 

Uprzejmie informujemy, że w okresie  od 23.12.2019 roku do dnia 03.01.2020 roku nie będzie prowadzony skup i sprzedaż  zbóż, gryki i rzepaku. Wznowienie skupu nastąpi w dniu 07.01.2020 roku.

 

W naszym Sklepie Rolniczym oferujemy do sprzedaży nawozy w atrakcyjnych cenach .

 

  ZAPRASZAMY

Open

Rejestracja użytkownika

*
*
*
*
*
*

* Pola wymagane.

Yellow cake of pearl barley from Stoisław Mills

Ingredients:
• large cup of Stoisław pearl barley
• 2 large cups of poultry (or mushroom) stock
• 0.5kg of champignons
• parsley leaves
• 3 eggs
• champignon sauce
• salt and pepper
Instructions:
Cook groats according to the instructions on the packaging. Beat 3 eggs. Grate champignons on a large-hole grater, fry until water evaporates, put them into a large bowl, add parsley leaves, salt and pepper. Add boiled groats and sauce (powder - do not dissolve in water). Mix thoroughly. Put the groat mixture into a baking tray, preferably a silicone tart tray. Bake for approx. 30-40 minutes in 110 °C. Caution! If the temperature is too high, the groat grains on the top may be hard.


Yellow cake of pearl barley