Кашотто из гречневой крупы

Działania zapobiegające rozprzestrzenianiu się koronawirusa SARS-Cov-2 w Przedsiębiorstwie Zbożowo-Młynarskim „PZZ” w Stoisławiu S.A.

W związku z działaniami zapobiegającymi rozprzestrzenianiu się koronawirusa SARS-Cov-2, w trosce o zdrowie i bezpieczeństwo pracowników Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A. a także współpracujących instytucji i kontrahentów Zarząd Spółki, postanowił ograniczyć dostęp do zakładu oraz do biura Spółki aż do odwołania.

Część pracowników będzie wykonywać swoje zadania zdalnie, poza miejscem pracy. Dlatego zwracamy się do Państwa z prośbą, aby bieżące sprawy załatwiać drogą telefoniczną lub poprzez pocztę elektroniczną. Dane kontaktowe do komórek organizacyjnych znajdują się w linku www.stoislaw.com.pl w zakładce „Kontakt”.

W przypadku kierowców firm zewnętrznych wjeżdżających na teren Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A.

prosimy o nieopuszczanie pojazdu bez uzasadnionej przyczyny. Wszyscy kierowcy firm zewnętrznych wjeżdżający na teren Spółki muszą być zaopatrzeni i ubrani w półmaski i rękawiczki ochronne.

O zmianach w organizacji pracy w Przedsiębiorstwie Zbożowo-Młynarskim „PZZ” w Stoisławiu S.A. informować  będziemy na stronie internetowej na bieżąco. Zdajemy sobie sprawę, że wprowadzone regulacje mogą powodować niedogodności i trudności organizacyjne, ale w tej szczególnej sytuacji zdrowie i bezpieczeństwo są wartością nadrzędną.

aktualne informacje i zalecenia na stronie: https://www.gov.pl/web/koronawirus

 Kontakt do Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego "PZZ" w Stoisławiu S.A.

Centrala tel. +48 94 34 55 900 e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Sekretariat tel. +48 94 34 55 940

 

Oткрытым

Rejestracja użytkownika

*
*
*
*
*
*

* Pola wymagane.

Кашотто из гречневой крупы от Мельниц в Стоиславе

Компоненты:

чашка гречневой крупы от Мельниц в Стоиславе, 1 упаковка мороженого шпината, мороженая спаржевая фасоль (по вкусу) либо зеленый горошек, 2 средних луковицы, 1 плавленый сырок, 3 яйца, сыр (может быть плесневый или моцарелла), чеснок, соль, перец.

Способ приготовления:

1.Крупу варить в бульоне до состояния рассыпчатости, соблюдая пропорции 1:2, а тем временем поджарить нарезанный лук и шпинат на сковородке, добавить фасоль и слегка протушить.
2.В отдельной миске смешать яйца с сыром. Можно добавить любой сыр, в данном случае моцарелла. Смешать полученную массу с содержимым сковородки, а далее добавить сваренную гречневую крупу. Приправить по вкусу солью, перцем и чесноком.
3.Подавать с яичницей-глазуньей (опционально - если кто-либо не любит - не обязательно).
kaszotto z kaszy gryczanej
Приятного аппетита :)