Godziny skupu zbóż:
Skup rzepaku i zbóż jest prowadzony od godz. 8:00 do godz. 16:00 tylko i wyłącznie w dni robocze.
Uprzejmie informujemy, że w okresie od 23.12.2019 roku do dnia 03.01.2020 roku nie będzie prowadzony skup i sprzedaż zbóż, gryki i rzepaku. Wznowienie skupu nastąpi w dniu 07.01.2020 roku.
W naszym Sklepie Rolniczym oferujemy do sprzedaży nawozy w atrakcyjnych cenach .
ZAPRASZAMY
Jako firma o długoletnich tradycjach i bogatej historii dążymy do utrzymania swej wysokiej pozycji na rynku zbożowo-młynarskim, a także wiarygodności u klientów oraz dostawców. Pragniemy stworzyć nowy, lepszy wizerunek firmy, zarówno na rynku polskim, jak i międzynarodowym.
Utrzymanie wysokiej jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego naszych wyrobów, dążenie do ciągłego doskonalenia oraz zaspokojenie potrzeb klientów należą do najważniejszych celów kierownictwa oraz całej załogi Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A..
Stojąc w obliczu nowych wyzwań stawianych w zakresie jakości wyrobów spożywczych, chcemy dostarczać naszym odbiorcom, zarówno obecnym, jak i potencjalnym, wyroby spełniające ich oczekiwania i gwarantujące zadowolenie.
Jednocześnie zapewniamy, że nasze produkty są bezpieczne ze zdrowotnego punktu widzenia.
Chcemy być konkurencyjni pod względem atrakcyjności cenowej oraz kompleksowości i terminowości świadczonych przez nas usług.
Potwierdzeniem tego, że wymagania jakościowe są spełniane, będzie wzrost zaufania klientów oraz innych zainteresowanych stron.
Nasze wysiłki mające na celu produkcję bezpiecznych wyrobów oparte są na następujących założeniach:
Deklarowana polityka jakości i bezpieczeństwa żywności i pasz realizowana jest przy ścisłej współpracy kierownictwa z załogą, klientami oraz dostawcami. Zaangażowanie załogi Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A., w utrzymanie i doskonalenie systemu jakości i bezpieczeństwa żywności i pasz stanowi gwarancję, że wyrób gotowy i świadczone usługi spełniają wymagania klientów i norm jakościowych.
Gwarancją realizacji powyższych celów będzie doskonalenie Systemu Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności i Pasz opartego na normach PN-EN ISO 22000:2006 oraz wymogów standardu GMP+, IFS oraz REDcert.