Бабка из ячменной перловой крупы

Działania zapobiegające rozprzestrzenianiu się koronawirusa SARS-Cov-2 w Przedsiębiorstwie Zbożowo-Młynarskim „PZZ” w Stoisławiu S.A.

W związku z działaniami zapobiegającymi rozprzestrzenianiu się koronawirusa SARS-Cov-2, w trosce o zdrowie i bezpieczeństwo pracowników Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A. a także współpracujących instytucji i kontrahentów Zarząd Spółki, postanowił ograniczyć dostęp do zakładu oraz do biura Spółki aż do odwołania.

Część pracowników będzie wykonywać swoje zadania zdalnie, poza miejscem pracy. Dlatego zwracamy się do Państwa z prośbą, aby bieżące sprawy załatwiać drogą telefoniczną lub poprzez pocztę elektroniczną. Dane kontaktowe do komórek organizacyjnych znajdują się w linku www.stoislaw.com.pl w zakładce „Kontakt”.

W przypadku kierowców firm zewnętrznych wjeżdżających na teren Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A.

prosimy o nieopuszczanie pojazdu bez uzasadnionej przyczyny. Wszyscy kierowcy firm zewnętrznych wjeżdżający na teren Spółki muszą być zaopatrzeni i ubrani w półmaski i rękawiczki ochronne.

O zmianach w organizacji pracy w Przedsiębiorstwie Zbożowo-Młynarskim „PZZ” w Stoisławiu S.A. informować  będziemy na stronie internetowej na bieżąco. Zdajemy sobie sprawę, że wprowadzone regulacje mogą powodować niedogodności i trudności organizacyjne, ale w tej szczególnej sytuacji zdrowie i bezpieczeństwo są wartością nadrzędną.

aktualne informacje i zalecenia na stronie: https://www.gov.pl/web/koronawirus

 Kontakt do Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego "PZZ" w Stoisławiu S.A.

Centrala tel. +48 94 34 55 900 e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Sekretariat tel. +48 94 34 55 940

 

Oткрытым

Rejestracja użytkownika

*
*
*
*
*
*

* Pola wymagane.

Бабка из ячменной перловой крупы

Компоненты:
• большая чашка ячменной перловой (шлифованной) крупы из Стоислава
• 2 большие чашки куриного или грибного бульона
• 0,5 кг шампиньонов
• зелень петрушки
• 3 яйца
• грибной соус
• соль и перец
Способ приготовления:
Крупу сварить в соответствии с рекомендациями на упаковке. Размешать содержимое 3 яиц. Сложить в миску перетертые на крупной терке, прожаренные до испарения воды, шампиньоны, зелень петрушки, соль и перец. Добавить сваренную крупу и соус (не растворенный порошок). Тщательно перемешать. Всю массу переложить в форму для выпечки, лучше в силиконовую для тарты. Запекать в духовке 30-40 минут при температуре 110 °C. Внимание! Слишком высокая температура приведет к тому, что зернышки крупы сверху могут быть твердыми.


babka z kaszy perłowej