Grützotto aus Buchenweizengrütze

Działania zapobiegające rozprzestrzenianiu się koronawirusa SARS-Cov-2 w Przedsiębiorstwie Zbożowo-Młynarskim „PZZ” w Stoisławiu S.A.

W związku z działaniami zapobiegającymi rozprzestrzenianiu się koronawirusa SARS-Cov-2, w trosce o zdrowie i bezpieczeństwo pracowników Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A. a także współpracujących instytucji i kontrahentów Zarząd Spółki, postanowił ograniczyć dostęp do zakładu oraz do biura Spółki aż do odwołania.

Część pracowników będzie wykonywać swoje zadania zdalnie, poza miejscem pracy. Dlatego zwracamy się do Państwa z prośbą, aby bieżące sprawy załatwiać drogą telefoniczną lub poprzez pocztę elektroniczną. Dane kontaktowe do komórek organizacyjnych znajdują się w linku www.stoislaw.com.pl w zakładce „Kontakt”.

W przypadku kierowców firm zewnętrznych wjeżdżających na teren Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego „PZZ” w Stoisławiu S.A.

prosimy o nieopuszczanie pojazdu bez uzasadnionej przyczyny. Wszyscy kierowcy firm zewnętrznych wjeżdżający na teren Spółki muszą być zaopatrzeni i ubrani w półmaski i rękawiczki ochronne.

O zmianach w organizacji pracy w Przedsiębiorstwie Zbożowo-Młynarskim „PZZ” w Stoisławiu S.A. informować  będziemy na stronie internetowej na bieżąco. Zdajemy sobie sprawę, że wprowadzone regulacje mogą powodować niedogodności i trudności organizacyjne, ale w tej szczególnej sytuacji zdrowie i bezpieczeństwo są wartością nadrzędną.

aktualne informacje i zalecenia na stronie: https://www.gov.pl/web/koronawirus

 Kontakt do Przedsiębiorstwa Zbożowo-Młynarskiego "PZZ" w Stoisławiu S.A.

Centrala tel. +48 94 34 55 900 e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Sekretariat tel. +48 94 34 55 940

 

Öffnen

Rejestracja użytkownika

*
*
*
*
*
*

* Pola wymagane.

Grützotto aus Buchenweizengrütze aus der Mühle Stoisław

Zutaten:

eine Tasse Buchenweizgrütze, 1 Verpackung von gefrorenem Spinat, gefrorene grüne Bohnen (nach Ermessen) oder Erbsen, 2 mittelgroße Zwiebeln, Schmelzkäse, 3 Eier, Käse (kann Schimmelkäse oder Mozzarella sein), Knoblauch, Salz, Pfeffer.

Zubereitung:

1.Grütze kochen, indem man das Verhältnis 1:2 im Boullion anwendet, in derselben Zeit Zwiebel und Spinat in der Pfanne braten, Bohnen dazugeben und dünsten.
2.In einem Schüssel Eier mit Käse mischen. Man kann diesen Käse dazugeben, der im Kühlschrank gibt - in unserem Fall Mozzarella. Diese Masse mit den Zutaten in der Pfanne mischen und dann gekochte Grütze dazugeben. Mit Salz, Pfeffer und Knoblauch abschmecken.
3.Mit Spiegeleiern servieren (optional - wenn jemand das nicht mag, muss er nicht).


Grützotto aus Buchenweizengrütze
Guten Appetit :-)